2001-ben végeztem lakberendezőként az Art-Veresegyházi Stúdióban.

Az eltelt évek alatt a lakberendezés szinte minden területén kipróbálhattam tudásom, gyűjthettem tapasztalatokat, építhettem szakmai kapcsolatokat.

Munkáim között többnyire lakások, családi házak, modern garzonok, nyaralók szerepelnek, de sikeres munkáim közé tarozik művelődési ház, kiállító pavilon, pinceklub tervezése is.

Egy ideig a Vasárnapi Hírek  lakberendezési cikkeit írtam, válaszoltam az olvasók kérdéseire.

A lakberendezésről

Izgalmas, kreatív feladat egy kialakulóban lévő, vagy régebbi, ám nem jól funkcionáló térben megteremteni a Harmóniát. Az Otthont. Amelyre büszkék lehetünk. Ahová szívesen érkezünk.

A stílusokról

Kedvenc mindig az aktuális ügyfelemhez igazodó, az ő álmait megvalósító stílus. Finoman terelgetjük egymást az ideális felé, legyen az  bármely stílusirányzat.

Az ügyfelekről

Minden döntés az ügyfelemé. Az én feladatom csupán annyi, hogy olyan lehetőségeket kínáljak fel, melyekből nem hozható rossz döntés.....

Kollegákról

Munkáim révén megismertem kivitelezőket, iparosokat, művészeket a szakma minden területéről. Teszteltem tudásukat, munkafegyelmüket, kreativitásukat. Aki nem volt  minden téren megbízható, ma már mással dolgozik.... Mostani kollegáim egy gondolatból megértik, mi a cél.